De la sfarsitul acestei veri, Digi Mobil va oferi utilizatorilor sai serviciul Voce 4G, prin tehnologia VoLTE si Voce Wi-Fi, utilizând tehnologia VoWiFi.

placeholder+image

Conexiune instantanee a apelului

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de așteptare din momentul initierii apelului si până în momentul în care e apelat destinatarul scade sub două secunde.

placeholder+image

Calitate superioara a sunetului

Convorbirile prin reteaua 4G vor avea o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate, iar zgomotele de fundal sunt estompate.

placeholder+image

Voce si date simultan

Acum vocea si datele functioneaza simultan astfel incat poti sa realizezi apeluri telefonice in timp ce folosesti datele mobile la viteze 4G (download, streaming, browsing).

placeholder+image

Acoperire mai buna de voce acasa prin VoWiFi

Info utile

Tehnologia Voice over LTE permite realizarea unei convorbiri telefonice la calitate superioara prin reteaua 4G.

Apelul 4G prin tehnologia VoLTE este gratuit si se activeaza automat daca te afli in aria de acoperire 4G si detii un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE. In timpul convorbirii trecerea din reteaua 4G in cea 3G se face automat.

Pentru a beneficia de apelul 4G, trebuie sa te afli in aria de acoperire 4G si sa ai un telefon compatibil cu tehnologia VoLTE. Poti apela prin tehnologia VoLTE doar national.

Tehnologia VoWiFi permite o acoperire mai buna de voce in interiorul casei pentru clientii care au internet WiFI prin Digi Net Fiberlink sau in exterior prin reteaua nationala de hot-spot-uri Digi Wi-Fi.