COMANDA acum
la Pachetul Digital

Utilizarea unui Digi Smart CAM CI+ HD creste semnificativ simplitatea si usurinta utlizarii serviciilor de televiziune digitala ale RCS & RDS, prin cateva avantaje:

  • echipamentul va fi introdus in televizor si nu este insotit de cabluri pentru functionare;
  • nu are telecomanda proprie, operarea realizandu-se doar din telecomada televizorului;
  • este mai eficient energetic, avand un impact negativ mai mic asupra mediului;
  • conditiile de contractare sunt atractive: primul Digi Smart CAM CI+ HD este oferit de RCS & RDS in custodie, iar pentru urmatoarele 2 se poate opta pentru inchirierea la pretul de 2,88 lei lunar (TVA inclus) sau cumparare la pretul de 95,95 lei (TVA inclus)
  • cu Digi Smart Cam pot fi vizionate toate canalele in format HD ( cu exceptia celor PayTV), la costuri mai reduse decat cele presupuse de un decodor digital clasic, in conditiile in care televizorul tau este unul de tip HD

Poti folosi Digi Smart Cam, doar daca televizorul tau este certificat CI+ (Common Interface Plus) si are tuner digital de cablu (DVB-C). Verifica mai jos certificarea televizorului tau, introducand seria si numarul televizorului, respectiv codul inscris pe eticheta de pe spatele televizorului. Suplimentar, trebuie sa verifici daca ai tuner digital de cablu.

Codurile semnalate cu rosu in lista de mai jos sunt valabile pentru televizoare (LED, LCD, plasma) care au in meniu adaugat profilul operatorului tau de cablu. Selecteaza si seteaza in meniul televizorului tau, profilul "Digi" si ai avantaje suplimentare:

  • poti scana canalele fara sa ai nevoie de setari suplimentare
  • poti creea liste cu canalele tale favorite
  • iti poti mentine lista de canale favorite intacta; este imposibil sa stergi din greseala anumite canale
  • poti sa vizualizezi direct noile canale introduse de Digi in grila, fara scanari suplimentare ale grilei sau fara alte operatiuni.

 


Lista cu televizoare compatibile este in curs de actualizare. Daca nu regasesti mai sus codul televizorului tau, verifica suplimentar certificarea CI+ a televizorului, in manualul acestuia.

Denumiri componente:
Digi Smart CAM - modul de acces conditionat
Smart Card - cartela de acces conditionat folosita pentru decriptare
Common Interface (CI) - interfata comuna in care se introduce modulul de acces conditionat (CAM).

Digi Smart CAM se foloseste impreuna cu Smart Card pentru receptionarea serviciilor de televiziune digitala.

Sistemul este usor de utilizat. Introduci Smart Cardul in Digi Smart CAM, iar modulul se introduce in slotul dedicat al televizorului (Common Interface) astfel: fata cu sigla Digi trebuie sa fie in afara, iar fata cu codul producatorului CAM-ului - catre televizor.
Setarea, blocarea si sortarea canalelor se va face direct din televizor.
Cu DIGI Smart CAM poti viziona atat canale SD cat si HD.


Descarca Manual de utilizare Digi Smart Cam

Pentru a utiliza cardul CI+, televizorul tau trebuie sa fie compatibil cu acest standard. Exista modele care au doar standardul CI; pe acestea nu va functiona CAM-ul Digi Smart.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.