Digi TV Cablu HD

Aboneaza-te acum la pachetele digitale ale RCS & RDS si primesti gratuit 19* canale in format HD:


 

Poti sa vezi in format HD si in cadrul aceluiasi abonament, cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume: UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga din Spania, Italia Seria A , Ligue 1 Franta, Seria A Brazilia, handbal, baschet, volei, polo, tenis si multe alte sporturi. Putem sa ti le oferim pe toate! Prin Digi Sport HD!
 

Acum poti viziona in acest format, inca trei canale TV, canalele de documentare Digi World Digi Life si Digi Animal World


Oferim formatul HD si pentru canalele de filme Digi Film si HBO. Digi Film costa 3 lei lunar (TVA inclus). Canalul HBO costa 8 lei lunar (TVA inclus).

*SuperOne HD poate fi receptionat in pachetul Digital Special
Oferta de echipamente este limitata la volumul stocului disponibil. Va rugam verificati disponibilitatea acestora in punctele noastre de prezenta

 

Televiziune digitala prin cablu Digi TV

Tip pachet digital Nr. canale TV*
(minim)
Nr. Posturi radio Tarif lunar**
(lei/luna, cu TVA)
Digital 100 digitale + 18 HD 8 29
Digital Special 101 digitale + 19 HD 8 30

*Numarul si specificul canalelor TV pot varia. Va rugam sa verificati grila locala in punctele noastre de prezenta sau la 031.400.4600.
** Tariful lunar include contravaloarea abonamentului pentru serviciul de programe audiovizuale si 10 lei pentru serviciile accesorii, asociate si de mentenanta.

Echipamente receptie HD

Programele in format HD sunt disponibile pentru abonatii pachetelor digitale. Pentru receptia programelor in format HD ai nevoie de un echipament pentru decodarea/decriptarea semnalului digital. Acesta poate fi un decodor sau, daca televizorul tau este compatibil cu standardul CI+ si are functia HD, echipamentul poate fi si un CAM (modul de acces conditionat Digi Smart CAM), care poate fi introdus direct in televizor. Verifica aici daca televizorul tau este compatibil CI+.


Ambele tipuri de echipamente pot fi inchiriate sau cumparate. Vezi oferta completa de echipamente aici.


* Un abonat poate beneficia de pana la maxim 5 echipamente digitale in cadrul aceluiasi contract si de maxim 10 echipamente digitale alocate aceluiasi abonat (titular de contract).