Digi TV Cablu HD

Aboneaza-te acum la pachetele digitale ale RCS & RDS si primesti gratuit 23* canale in format HD:


 

Poti sa vezi in format HD si in cadrul aceluiasi abonament, Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3 HD cu meciurile din Liga 1, si cu unele dintre cele mai importante competitii sportive din lume: La Liga Spania| , Serie A Italia, Ligue 1 Franta, Preliminariile World Cup 2018 , Formula 1, Moto GP, tenis, handbal, baschet, gimnastica, polo, atletism. Putem sa ti le oferim pe toate! Prin Prin Digi Sport 1, 2 si 3 HD!
 

Descoperi lumi uimitoare vizionand in format HD canalele de documentare Digi World Digi Life si Digi Animal World .
Traiesti la intensitate maxima emotii si experiente inedite, alaturi de marii actori ai filmelor de pe Digi Film HD. Vezi stirile la cea mai buna calitate a imaginii, pe Digi24, singura televiziune de stiri in format HD din Romania.


Oferim formatul HD si pentru canalele de filme Digi Film si HBO, HBO3, Cinemax. Digi Film costa 2,9 lei lunar (TVA inclus). Canalul HBO costa 12,58 lei lunar (TVA inclus), iar pachetul MAXPAK, care contine HBO, HBO2, HBO3 si Cinemax, poate fi contractat la un tarif lunar de 13,55 lei (TVA inclus).

*SuperOne HD poate fi receptionat in pachetul Digital Special
Oferta de echipamente este limitata la volumul stocului disponibil. Va rugam verificati disponibilitatea acestora in punctele noastre de prezenta

 

Televiziune digitala prin cablu Digi TV

Tip pachet digital Nr. canale TV*
(minim)
Nr. Posturi radio Tarif lunar**
(lei/luna, cu TVA)
Digital 100 digitale + 23 HD 8 28,06
Digital Special 101 digitale + 24 HD 8 29,03

*Numarul si specificul canalelor TV pot varia. Va rugam sa verificati grila locala in punctele noastre de prezenta sau la 031.400.4600.
** Tariful lunar include contravaloarea abonamentului pentru serviciul de programe audiovizuale si 10 lei pentru serviciile accesorii, asociate si de mentenanta.

Echipamente receptie HD

Programele in format HD sunt disponibile pentru abonatii pachetelor digitale. Pentru receptia programelor in format HD ai nevoie de un echipament pentru decodarea/decriptarea semnalului digital. Acesta poate fi un decodor sau, daca televizorul tau este compatibil cu standardul CI+ si are functia HD, echipamentul poate fi si un CAM (modul de acces conditionat Digi Smart CAM), care poate fi introdus direct in televizor. Verifica aici daca televizorul tau este compatibil CI+.


Ambele tipuri de echipamente pot fi inchiriate sau cumparate. Vezi oferta completa de echipamente aici.


* Un abonat poate beneficia de pana la maxim 5 echipamente digitale in cadrul aceluiasi contract si de maxim 10 echipamente digitale alocate aceluiasi abonat (titular de contract).

 


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.