Roaming

Prin optiunea ROAMING beneficiezi de serviciile Digi Mobil si in afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus.

Cum beneficiezi de serviciu:
Activeaza-ti serviciul de Roaming:


Costuri activare serviciu :

  • 0 Euro tarif lunar
  • 0 lei taxa garantie serviciu

IMPORTANT!
Calatoresti mai mult, vorbesti si mai mult! Am redus tarifele de roaming pentru voce si date in UE cu peste 40%! Cu Digi Mobil, te poti relaxa si bucura pe deplin de vacanta sau de o calatorie de afaceri! Pentru ca la Digi Mobil, ai cele mai mici tarife de convorbiri in roaming.
Tot ce ai de facut este sa te asiguri, atunci cand pleci si te afli intr-o calatorie, ca ai facut setarile necesare pe telefon, pentru conectarea cu retelele mobile din tara de destinatie. Este foarte simplu! (Vezi si sectiunea de mai jos "Roaming direct")

Tariful apelului difera in functie de tara de destinatie. Taxarea se face atat pentru apelul efectuat cat si pentru apelul primit. Sistemul de tarifare si destinatiile pe zone sunt prezentate mai jos:

Tarifele de mai jos contin nu contin TVA.
(+/-) Afiseaza tarife fara TVA (+/-) Afiseaza tarife cu TVA

Tarif APELURI
(euro / minut, cu TVA) (euro / minut, fara TVA)
zona 1 (UE) zona 2 zona 3 zona 4 zona 5 zona 6
apeluri locale 0.064 0.9300 0.9300** 1.2400 1.2400 12.4000
apeluri catre Romania 0.064 1.5128 1.6740 2.2940 2.7280 12.4000
apeluri catre alte tari UE + state SEE AELS 0.064 1.7360 2.108 2.666 3.1000 12.4000
apeluri internationale (non UE) 1.5500 1.7360 2.1080 2.666 3.1000 12.4000
apeluri primite Tarife apeluri primite in roaming
SMS transmis 0.0372 0.3596 0.4712* 0.4712 0.4712 12.4000
SMS primit 0 0 0 0 0 0

*Exceptie face Elvetia care primeste pentru apelurile initiate tariful de 0.12 Euro/minut si pentru apel primit si pentru SMS transmis, tariful de 0.03 Euro/min si SMS.

Zona Destinatii
Zona 1 (UE) Uniunea Europeana: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Croatia.
State SEE AELS: Norvegia, Islanda, Lichtenstein.
Zona 2: Albania
Zona 3: Andora, Belarus, Macedonia, Bosnia, Muntenegru, Moldova, Elvetia, Turcia, Ucraina
Zona 4: Georgia, Monaco, Serbia, Canada, SUA
Zona 5: Rusia, Tunisia, Egipt, Israel, Liban, Emiratele Arabe Unite + restul tarilor nementionate in zonele 1, 2, 3, 4
Zona 6: Retele satelit

TARIFE APELURI PRIMITE IN ROAMING

Selectati tara care va intereseaza pentru a verifica tariful pentru apelul primit in roaming:
Taxarea apelurilor se face in intervale de secunde in functie de zone, astfel:

Zona 1 (UE) taxarea se face la secunda, dupa primele 30 de secunde de convorbire - pentru efectuarea apelurilor si la 1 secunda - pentru primirea apelurilor
Zonele: 2,3,4,5,6 taxarea se face la fiecare 60 de secunde de convorbire atat pentru efectuarea cat si pentru primirea apelurilor


Selecteaza tarile care te intereseaza si poti afla operatorii locali de telefonie care ne sunt parteneri, precum si frecventele utilizate in aceste tari. ** 


** RCS & RDS afiseaza in oferta comerciala tarife standard valabile pentru apelarea destinatiilor standard. Apelarea acestor destinatii este asigurata prin servicii furnizate de catre operatorii clasici de telefonie fixa si mobila din tarile in care doriti sa sunati. Apelarea anumitor destinatii speciale este asigurata de operatori alternativi si este taxata diferit fata de tarifele afisate in oferta RCS & RDS.          1. In cazul in care te deplasezi intr-o tara in care Digi Mobil are parteneri de interconectare directa pentru voce sau date, telefonul tau se va conecta automat la retea, fara nicio alta setare in telefon! Vezi pe harta (in lista) de mai jos tarile cu care avem interconectare directa si, pentru fiecare, indicatiile pentru tipul de roaming direct: de date si/sau de voce.
          2. Daca te indrepti catre o tara care nu se afla pe harta (in lista) de mai jos si vrei sa beneficiezi de roaming de voce si/sau date sau daca vrei sa beneficiezi de date mobile intr-o tara care in lista are marcata doar voce, este necesar sa faci urmatoarele:
- Selectezi din meniul telefonului: aplicatia Change IMSI -> optiunea Roaming. Telefonul se va reinitializa automat si se conecteaza la una dintre retelele tarii in care te afli.
- In momentul in care te intorci in tara, selectezi din meniul telefonului: aplicatia Change IMSI -> optiunea National.Telefonul se va reinitializa automat si se conecteaza la reteaua Digi Mobil


Verifica pe harta (in lista) de mai jos daca tara in care vrei sa ajungi se afla printre cele cu care avem interconectare directa.


Vezi ca harta
Tari cu roaming direct Operator Roaming de voce si sms Roaming de date
Austria A1 Austria
Bulgaria Vivacom
Mobitel
Croatia Croatian Telecom
Cyprus CYTA
Czech Republic Telefonica
Vodafone
Egypt Etisalat
Estonia Elisa Estonia
France SFR
Germany Vodafone
T-Mobile
Greece Vodafone
Hungary Vodafone
Telenor
India Tata
Teleservices
Ireland Vodafone
Italy H3G
TIM
Latvia SIA TELE2
Liechtenstein Mobilkom
Lithuania UAB TELE2
Macedonia VIP Macedonia
Malta Vodafone
Moldova Moldcell
Nederlands KPN Netherlands
Vodafone
T-Mobile
Norway NetCon
Poland P4 Poland
Portugal Vodafone
Qatar Vodafone
Serbia VIP Operator
Slovenia Tusmobil Slovenia
Spain Telefonica
Orange Spain
Sweden Telia Sweden
Turkey Vodafone
UK Vodafone
Telefonica

Indiferent de tipul de telefon pe care il ai, accesezi serviciul suplimentar ROAMING al RCS & RDS urmand etapele din Manualul de utilizare a serviciului de roaming al RCS & RDS*.


* Daca telefonul tau este blocat in reteaua RCS & RDS, pentru accesarea serviciului ROAMING trebuie sa faci deblocarea acestuia, conform Ghidului de deblocare a telefonului Digi Mobil.Poti sa activezi extraoptiunea roaming in cadrul oricarui abonament de telefonie mobila. Ai cele mai mici tarife pentru roaming in UE si cele mai mici abonamente pentru telefonie: de la 2 euro (cu TVA)!


Am redus tarifele pentru internet mobil in roaming in UE, cu 50%! Acum platesti doar 0,0806 euro/1MB (TVA inclus).

Navighezi la Digi Mobil, cu preturi de 3 ori mai mici decat in alte retele.


Tarif (euro/1MB) cu TVADestinatie - U.E.
0.0806 Spania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Suedia, Lituania, Polonia, Norvegia,Latvia (Letonia), Malta, Slovacia, Portugalia, Slovenia, Luxembourg, Liechtenstein, Franta, Belgia, Cipru, Islanda, Gibraltar, Estonia, Bulgaria,Grecia, Finlanda, Cehia, Danemarca, Ungaria, Austria, Germania, Olanda.
Tarif (euro/1MB) cu TVADestinatie - Alte tari
6.95 - 8.23 China
10.50 Turcia
11.05 Egipt
11.43 Moldova
13.14 Istrael
9.78 USA
Tarife pentru toate tarile non-U.E.

Tarifarea serviciului se face de la primul Kbyte consumat.

Serviciul de date in roaming poate fi activat exclusiv in tarile listate mai sus. Pentru a activa internetul in roaming, este necesar ca anterior sa selectezi optiunea "Roaming" din Change IMSI (conform setarilor telefonului tau).


Conditii de functionare a datelor in roaming


Pentru a avea acces in roaming la extraoptiunea de date, este necesar sa dispui de serviciul de date in tara.

Beneficiezi GRATUIT de internet mobil pe telefon, cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps, in cadrul abonamentelor de telefonie mobila Digi Mobil Optim, cu:

  • de la 200 minute incluse pentru convorbiri nationale si internationale
  • convorbiri nelimitate in reteaua Digi, catre fix si catre mobil
  • tarife pentru convorbiri de numai o jumatate de cent/minut - catre retele nationale fixe si de 1,24 eurocenti/minut - catre retelele mobile

Cum activez internetul in roaming?


Poti activa extraoptiunea:

  • telefonic, la 031.400.7777; sau la *777
  • in contul tau de client

Nu ai un cont de client? Creeaza-l acum.


Cat pot naviga pe internet?


Poti utiliza serviciul de date in roaming in limita a 50 euro (fara TVA). Vei fi anuntat prin SMS cand ajungi la 80% din aceasta valoarea si primesti inca un SMS cand ai atins limita maxima. In acest moment , accesul tau la internet va fi blocat, insa ai posibilitatea sa reactivezi serviciul. Reactivarea se face conform regulilor transmise de SMS-ul care te avertizeaza ca ai atins cota maxima.