DIGI Play - video si seriale la cerere prin serviciul Video On Demand (SVOD)
Disponibil prin Digi Online

Oferta speciala! Digi Play FARA COSTURI, daca esti abonat sau te abonezi la servicii Digi !

Poti urmari filmele preferate atunci cand vrei tu, indiferent de ora si de zi, acum* fara costuri suplimentare sau cu numai 5 lei lunar, in functie de serviciul Digi contractat:

  • fara costuri suplimentare daca esti abonat sau te abonezi la Fiberlink 300, Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 sau daca te abonezi la Digi Mobil
  • fara costuri suplimentare, daca aveai un cont Digi Play activ la data de 31 august 2015
  • cu numai 4,84 lei lunar (TVA inclus), daca ai contractat orice alt serviciu Digi

Tot ce ai de facut este sa activezi contul tau Digi Play pana la finele acestui an, urmand pasii de mai jos. Si ne vei putea urmari fara costuri suplimentare sau la tarif promotional pana la 31 iulie 2017 ! Oriunde si oricand, 24 ore din 24!

Ce inseamna Digi Play pentru tine

Digi Play inseamna divertisment de calitate, oferit in conditii tehnice premium! Ai acces la o platforma de divertisment online, cu un continut bogat.

Iti punem la dispozitie o biblioteca video variata de filme si seriale, pe care o vom imbogati in fiecare luna cu noi productii cinematografice. Poti viziona filme celebre din cinematografia internationala, dar si seriale cunoscute si indragite de publicul larg.

Toata familia ta se poate bucura de experienta Digi Play! Vei gasi aici divertisment de calitate, care va acoperi preferintele intregii tale familii: de la filme de dragoste la cele de actiune, de la comedii la aventura, de la fictiune la animatie, de la drama la triller si, in curand, documentare si continut dedicat copiilor.

Poti urmari oriunde si oricand filmele pe care ti le oferim, utilizand orice browser sau aplicatiile disponibile pentru smartphone si tableta! Aplicatia pentru smartphone si tableta este disponibila pentru Google Play si App Store, prin intermediul platformei Digi Online pentru smartphone si tableta.

Activeaza Digi Play

Poti viziona filmele si continutul Digi Play, daca esti abonat la oricare dintre serviciile Digi.

Activeaza serviciul in contul tau de client, astfel:

  • intri in contul tau de client
  • daca nu ai cont de client, creeaza unul aici
  • selectezi in contul de client: Administrare servicii/Digi Online/Digi Play
  • activezi serviciul dupa citirea termenilor si conditiilor de activare

Dupa activarea contului, vei putea urmari Digi Play pe orice browser, la www.digi-online.ro sau pe smartphone si tableta, descarcand aplicatia Digi Online din:

Daca ai deja un cont Digi Online, te poti autentifica in Digi Play cu numele de utilizator si parola valabile pentru contul Digi Online.

Ai acces gratuit la Digi Online (peste 35 programe TV transmise direct online), daca esti abonat la televiziune Digi TV si internet fix Digi Net de la RCS & RDS

*Promotia este valabila pentru abonatii care isi activeaza contul Digi Play pana la 31 decembrie 2016. Beneficiezi de tarifele speciale din cadrul promotiei, din momentul activarii contului pana la 31 iulie 2017.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.