Casuta Vocala

Activeaza noul serviciu CASUTA VOCALA si nu mai pierzi apelurile importante:

  • Suna la 760 pentru activare gratuita a casutei vocale
  • Apelurile nepreluate sunt inregistrate
  • Primesti SMS cand ai mesaj vocal nou
  • Costul pentru apelare a numarului 760 este de 0,012 Euro (cu TVA) / minut

CASUTA VOCALA preia apelurile si le inregistreaza pentru tine, iar in momentul in care esti disponibil, vei fi notificat despre mesajele vocale noi.

Pentru a activa gratuit serviciul suna la numarul 760 si activeaza optiunea din meniul telefonului redirectare apel daca: nu esti in aria de acoperire / ton ocupat / toate apelurile / nu esti disponibil (ai telefonul inchis) catre +40770 000 760. Dupa activarea serviciului, vei primi SMS gratuit ori de cate ori ai un mesaj vocal inregistrat.

Mesajele inregistrate pot fi ascultate apeland numarul 760. Costul unui apel catre 760 este 0,012 Euro (cu TVA) pe minut.

Serviciul CASUTA VOCALA este dezactivat automat dupa o perioada de 2 luni in care nu ai primit niciun mesaj si nu ai accesat casuta vocala. La dezactivarea automata, toate mesajele si informatiile din casuta vocala vor fi sterse. Daca vei dori reactivarea sa, o vei putea face oricand, gratuit.

IMPORTANT! Pentru securitatea casutei tale vocale si a mesajelor, te rugam sa schimbi codul PIN de la prima accesare!
Daca ai setat codul PIN, vei putea asculta mesajele din casuta si in cazul in care ai telefonul inchis sau esti in afara ariei de acoperire, apelandu-ti propriul numar de pe orice alt telefon fix sau mobil (exceptand situatia in care ai deja selectata optiunea de redirectionare a apelurilor catre un alt numar de telefon).


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.