abonamente telefonie mobila digi
TARIF LUNAR de la 2,9 EURO cu TVA


Digi Mobil Optim Nelimitat
Beneficii:

NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau mobila
NELIMITAT convorbiri internationale in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China si 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE*
NELIMITAT internet mobil

- viteze de pana la 21,6 Mbps, negarantate, pentru traficul pana la 5GB in reteaua 3G
- viteze de pana la 150 Mbps, negarantate, pentru traficul de pana la 30GB - in reteaua 4G(2)
Promotional, aplicatia SVOD Digi Play fara costuri suplimentare pana in 12.2016.

PRET FINAL ABONAMENT LUNAR (TVA inclus), dupa aplicarea reducerilor:

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusa/luna)
Servicii Digi
1
abonament
2
abonamente
3
abonamente
4 sau 5
abonamente
Digi Net si Digi TV Cablu/Digi TV Satelit 4,84 3,87 3,22 2,9
Digi Net sau Digi TV Cablu/Digi TV Satelit 4,84 4,84 4,84 4,84
Independent de alte servicii Digi 5,81 4,84 4,84 4,84

Abonamentul va fi adaugat in cosul de cumparaturi la pretul de lista (5,81 euro, TVA inclus), discountul urmand sa se aplice la semnarea contractului, dupa criteriile mentionate mai sus.


Alege telefon
Vrei mai mult internet mobil?
Poti completa abonamentul cu Extraoptiunea 5GB, prin care iti oferim lunar **, 5 GB de trafic suplimentar de date. Pentru numai 2,42 euro lunar, TVA inclus. Dupa activarea abonamentului de telefonie mobila, poti activa Extraoptiunea 5GB, prin USSD.
* Vezi AICI principalele retele de telefonie mobila din Europa catre care poti consuma gratuit minutele incluse, in functie de abonamentul tau.
** In urma activarii, Extraoptiunea 5GB ramane activa pe termen nedeterminat si se factureaza ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat efectiv, pana cand efectuezi operatiunea de dezactivare. In luna activarii si in cea a dezactivarii, vei fi facturat proportional cu numarul de zile din luna curenta. Durata minima de activare este o luna..
COMPARA CU ALTE ABONAMENTE DIGI MOBIL

Servicii
Digi Mobil
Convorbiri Internet mobil nelimitat
Pachet Tarif lunar
(euro, TVA inclus)
In reteaua Digi Minute nationale si
internationale incluse1

(lunar)
Trafic la viteza maxima2
(lunar)
Avantaj 2 2 200 3 GB
Avantaj 3 3 300 4 GB
Avantaj 5 5 500 5 GB
Optim 2 1,94 Nelimitat 200 3 GB
Optim 3 2,9 Nelimitat 300 3 GB
Optim 5 4,84 Nelimitat 500 4 GB
Optim Nelimitat incepand cu 3,87 Nelimitat Nelimitat 5 GB

Daca esti deja abonat Digi Mobil, poti trece rapid catre un abonament din gama Optim, sunand la *111# Detalii aici

TARIFE APELURI

Destinatii nationale Tarif apel
(euro / minut, cu TVA)
Reteaua Digi, fixa si mobila 0
Alte retele nationale de telefonie fixa 0
Alte retele nationale de telefonie mobila 0
Destinatii internationale
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0
Principalele retele de telefonie fixa din alte state ale U.E. 0
Principalele retele de telefonie mobila din Europa4 0
Alte retelele de telefonie mobila din Europa5 0.048
Principalele retele de telefonie fixa si mobila din S.U.A., Canada si China 0


Vezi aici daca destinatia pe care vrei sa o apelezi se afla printre destinatiile cu tarif de 0 euro.

TARIFE SMS

Destinatie Tarife SMS
(euro / sms, cu TVA)
Reteaua Digi Mobil 0
Alte retele nationale de telefonie mobila 0.012
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0.048
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 0.084
Alte retele internationale de telefonie mobila 0.084

ROAMING

Prin optiunea ROAMING beneficiezi de serviciile Digi Mobil si in afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus.

Detalii tarife roaming

CALCULATOR TARIFE CONVORBIRI

PREFIXE SI TARIFE JUDETE DIN ROMANIA

Alba 0358 Calarasi 0342 Harghita 0366 Salaj 0360
Arad 0357 Caras Severin 0355 Hunedoara 0354 Satu Mare 0361
Arges 0348 Cluj 0364 Ialomita 0343 Sibiu 0369
Bacau 0334 Constanta 0341 Iasi 0332 Suceava 0330
Bihor 0359 Covasna 0367 Maramures 0362 Teleorman 0347
Bistrita Nasaud 0363 Dambovita 0345 Mehedinti 0352 Timis 0356
Botosani 0331 Dolj 0351 Mures 0365 Tulcea 0340
Braila 0339 Galati 0336 Neamt 0333 Valcea 0350
Brasov 0368 Giurgiu 0346 Olt 0349 Vaslui 0335
Bucuresti 031 Gorj 0353 Prahova 0344 Vrancea 0337
Buzau 0338

DESTINATII SI TARIFE APELURI INTERNATIONALE

Cu Digi Tel si Digi Mobil poti vorbi cu cele mai ieftine tarife in cele mai indepartate destinatii de pe glob. Catre Europa ai tarife reduse cu 70% si vorbesti mai ieftin si catre SUA. Acum iti este la indemana sa vorbesti cate aceste destinatii, fiindca dispui de tarifele pe care ti le-ai dorit, ca sa poti comunica cu rudele sau cu prieteni

Pentru mai multe detalii cu privire la destinatiile si tarife apeluri internationale dati click aici

PORTABILITATE

Portabilitatea numerelor - un serviciu pentru toti abonatii
Portabilitatea numerelor de telefon este un drept al utilizatorilor, de care acestia pot beneficia, la cerere.

Orice abonat al oricarei retele fixe sau mobile poate alege serviciile RCS & RDS pastrandu-si numarul de telefon pe care il avea in reteaua respectiva. Trecerea de la un operator de telefonie fixa la altul este posibila doar daca cei doi operatori au alocate resurse de numerotatie in acelasi judet.

Pentru mai multe detalii cu privire la portabilitate dati click aici

ACOPERIRE SERVICIU

Clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice beneficiaza de acoperire la nivel national cu servicii de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil... vezi mai multSERVICII OPTIONALE
Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni pentru abonamentele fara telefon si de 24 de luni pentru abonamentele cu achizitia telefoanelor mobile.
* Retelele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria. Minutele incluse sau minutele nelimitate in principalele retele internationale fixe sau mobile nu pot fi consumate pentru apelarea numerelor portate din aceste retele in alte retele de telefonie fixa sau mobila care nu sunt considerate de catre RCS & RDS in categoria retelelor principale, tarifele acestor apeluri putand varia pentru fiecare operator in parte, in functie de acordurile de interconectare incheiate de catre RCS & RDS pentru terminarea apelurilor in retelele operatorilor respectivi.
(2) Reducerea de pret pentru abonamentele Optim Nelimitat se aplica automat abonatilor carora le sunt furnizate la aceeasi locatie serviciile Digi Net, Digi TV Cablu sau Digi TV Satelit, in functie de configuratia mai-sus prezentata si numarul de pachete achizitionate, sub conditia mentinerii in vigoare si achitarii serviciilor contractate pe intreaga Durata Initiala sau Extinsa a Contractului
Viteza de acces in reteaua 4G de pana la 150 Mbps este determinata de tipul echipamentului utilizat si de parametri retelei 4G si este negarantata. Pana la 31 decembrie 2016, poti naviga promotional la viteza maxima 4G in limita a 30 GB. Dupa depasirea traficului recomandat in abonament pentru navigare la viteza maxima, viteza de acces se va limita pana la 128 kbps pentru download si pana la 64 kbps pentru upload. Traficul pentru viteza maxima va fi utilizat in functie de preferintele utilizatorului si de limitarile retelei Digi Mobil. (3) Viteza de acces de pana la 21 Mbps este determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de parametri retelei 3G Digi Mobil si nu este garantata.
La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload.
(4) Retelele de telefonie mobila din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.
(5) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Slovacia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.


Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RSC & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza sau pune la dispozitia clientilor sai terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare, astfel incat acestia sa utilizeze serviciul cu un terminal compatibil cu benzile de frecvente operate de catre RCS & RDS.
Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil, chiar daca este posibil ca, in anumite conditii, acestea sa functioneze in cadrul acordurilor de roaming national si international.
Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, destinat utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile in afara ariei de acoperire a retelei Digi Mobil, potrivit nevoilor obisnuite de comunicare si valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice.
In cazul utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile prin selectarea si mentinerea telefonului mobil in reteaua de roaming national si/sau utilizarii exclusive a serviciului de roaming national intr-un singur punct geografic fix, desi serviciile achizitionate sunt prin natura lor servicii mobile de comunicatii electronice si/sau utilizarii exclusive a unei retele mobile de roaming national chiar si atunci cand abonatul se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil si daca prin aceasta se inregistreaza un consum superior valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice, setarile tehnice ale retelei pot conduce automat la restrictionarea serviciului de roaming national.
Oferta de echipamente afisata este limitata la stocurile disponibile, care pot fi verificate in punctele de prezenta si magazinele Digi.
Serviciul poate fi contractat pentru o perioada de 12 luni sau de 24 luni, conform promotiilor in vigoare.
Pentru a evita intrarea neintentionata in roaming, abonatii care locuiesc sau calatoresc in vecinatatea granitelor Romaniei trebuie sa configureze in meniul terminalelor optiunea de selectare manuala a retelei. Astfel, terminalele nu mai pot utiliza automat retelele operatorilor din tarile vecine in cazul in care terminalele nu sunt deservite de retelele de origine din cauza lipsei de acoperire in zonele respective.

ATENTIE! Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RCS & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza ... vezi mai mult


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.