abonamente telefonie mobila digi
ABONAMENT LUNAR 2,00 Euro cu TVA


Digi Mobil Optim 2

Ai acum cea mai accesibila oferta de telefonie mobila cu minute nationale, internationale si internet mobil incluse.


Avantaje:

NELIMITAT minute in reteaua Digi (mobil si fix)
200 minute nationale si internationale*
NELIMITAT internet mobil
(viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 3 GB)
Tarif lunar: 2 euro, TVA inclus

Dupa consumarea minutelor incluse:
- 0,62 eurocenti/minut - catre national fix
- 1,24 eurocenti/minut - catre national mobil

* Vezi aici principalele retele de telefonie mobila din Europa catre care poti consuma gratuit minutele incluse sau nelimitate, in functie de abonamentul tau.


Alege telefon


COMPARA CU ALTE ABONAMENTE DIGI MOBIL

Abonamente
Digi Mobil Optim
Convorbiri Internet mobil nelimitat
Abonament Tarif lunar
(euro, TVA inclus)
In reteaua Digi Minute nationale si
internationale incluse1

(lunar)
Trafic la viteza maxima2
(lunar)
Complet 2 2 Nelimitat 100 3 GB
Complet 3 3 Nelimitat 150 3 GB
Optim 2 2 Nelimitat 200 3 GB
Optim 3 3 Nelimitat 300 3 GB
Optim 5 5 Nelimitat 500 4 GB
Optim Nelimitat incepand cu 4 Nelimitat Nelimitat 5 GB

Daca esti deja abonat Digi Mobil, poti trece rapid catre un abonament din gama Optim, sunand la *111# Detalii aici

TARIFE APELURI

Destinatii nationale Tarif apel
(eurocenti / minut, cu TVA)
Reteaua Digi, fixa si mobila 0
Alte retele nationale de telefonie fixa 0.62
Alte retele nationale de telefonie mobila 1.24*
Destinatii internationale
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 2.48
Principalele retele de telefonie fixa din alte state ale U.E. 1.24
Principalele retele de telefonie mobila din Europa3 2.48
Principalele retele de telefonie mobila din Europa4 4.96
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 1.24


Vezi aici daca destinatia pe care vrei sa o apelezi se afla printre destinatiile cu tarif de 0 euro, in limita minutelor incluse in abonament.

TARIFE SMS

Destinatie Tarife SMS
(eurocenti / sms, cu TVA)
Reteaua Digi mobila 0
Alte retele nationale de telefonie mobila 1.24
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 4.96
Retelele de telefonie mobila din Europa3 8.68
Retelele de telefonie mobila din Europa4 8.68
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 8.68

ROAMING

Prin optiunea ROAMING beneficiezi de serviciile Digi Mobil si in afara tarii. Cand esti plecat in strainatate poti sa suni si sa fii sunat pe numarul tau de mobil. In plus poti primi si sms-uri. Cei care te vor apela vor forma numarul tau ca si cand ai fi in Romania si nu vor plati nimic in plus.

Detalii tarife roaming

CALCULATOR TARIFE CONVORBIRI

Introdu mai jos valoarea facturii tale pentru serviciile de telefonie mobila

Iata ce iti ofera RCS & RDS in aceeasi suma!
Abonamentul include:

  Minutele de convorbiri in alte retele nu sunt exprimate cumulat.
  Fiecare retea are exprimat numarul maxim de minute de convorbiri posibile in cadrul intregii diferente dintre factura pe care o platesti in acest moment si abonamentul RCS & RDS.

  PREFIXE SI TARIFE JUDETE DIN ROMANIA

  Alba 0358 Calarasi 0342 Harghita 0366 Salaj 0360
  Arad 0357 Caras Severin 0355 Hunedoara 0354 Satu Mare 0361
  Arges 0348 Cluj 0364 Ialomita 0343 Sibiu 0369
  Bacau 0334 Constanta 0341 Iasi 0332 Suceava 0330
  Bihor 0359 Covasna 0367 Maramures 0362 Teleorman 0347
  Bistrita Nasaud 0363 Dambovita 0345 Mehedinti 0352 Timis 0356
  Botosani 0331 Dolj 0351 Mures 0365 Tulcea 0340
  Braila 0339 Galati 0336 Neamt 0333 Valcea 0350
  Brasov 0368 Giurgiu 0346 Olt 0349 Vaslui 0335
  Bucuresti 031 Gorj 0353 Prahova 0344 Vrancea 0337
  Buzau 0338

  DESTINATII SI TARIFE APELURI INTERNATIONALE

  Cu Digi Tel si Digi Mobil poti vorbi cu cele mai ieftine tarife in cele mai indepartate destinatii de pe glob. Catre Europa ai tarife reduse cu 70% si vorbesti mai ieftin si catre SUA. Acum iti este la indemana sa vorbesti cate aceste destinatii, fiindca dispui de tarifele pe care ti le-ai dorit, ca sa poti comunica cu rudele sau cu prieteni

  Pentru mai multe detalii cu privire la destinatiile si tarife apeluri internationale dati click aici

  PORTABILITATE

  Portabilitatea numerelor - un serviciu pentru toti abonatii
  Portabilitatea numerelor de telefon este un drept al utilizatorilor, de care acestia pot beneficia, la cerere.

  Orice abonat al oricarei retele fixe sau mobile poate alege serviciile RCS & RDS pastrandu-si numarul de telefon pe care il avea in reteaua respectiva. Trecerea de la un operator de telefonie fixa la altul este posibila doar daca cei doi operatori au alocate resurse de numerotatie in acelasi judet.

  Pentru mai multe detalii cu privire la portabilitate dati click aici

  ACOPERIRE SERVICIU

  Clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice beneficiaza de acoperire la nivel national cu servicii de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

  Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil... vezi mai mult  SERVICII OPTIONALE
  Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni pentru abonamentele fara telefon si de 24 de luni pentru abonamentele cu achizitia telefoanelor mobile. Contractele pentru pachetele Digi Mobil Complet se incheie pentru o perioada de 24 luni. Abonamentele Complet pot fi achizitionate doar cu telefon mobil.
  (1) Retele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele mobile din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Luxembourg, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Islanda, Suedia, Uk si catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si China.Minutele incluse sau minutele nelimitate in principalele retele internationale fixe sau mobile nu pot fi consumate pentru apelarea numerelor portate din aceste retele in alte retele de telefonie fixa sau mobila care nu sunt considerate de catre RCS & RDS in categoria retelelor principale, tarifele acestor apeluri putand varia pentru fiecare operator in parte, in functie de acordurile de interconectare incheiate de catre RCS & RDS pentru terminarea apelurilor in retelele operatorilor respectivi.
  (2) Viteza de acces este de pana la 3,6Mbps, 7,2Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil.
  La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload.
  (3) Retele de telefonie mobila din Europa: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Turcia.
  (4) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.
  (*) TARIF PROMOTIONAL pana la data de 31.03.2014. Daca din 01.04.2014 tariful de interconectare va fi mai mic sau egal cu 1 eurocent/minut, tariful de 1,24 eurocenti/minut se va aplica si dupa aceasta data

  * Convorbirile nelimitate sunt destinate apelarii abonatilor RCS & RDS, sau celor din alte retele fixe nationale, care au alocate numere geografice de 9 cifre pentru utilizarea serviciului de telefonie fixa. Apelurile catre numere geografice de 6 cifre (de exemplu 03AB9xx) sau catre servicii speciale ori cu valoare adaugata nu sunt deduse din apelurile gratuite catre destinatiile mai-sus mentionate si vor fi facturate conform ofertei RCS & RDS in vigoare, tarifele acestor destinatii fiind prezentate in sectiunea Numere utile

  ** RCS & RDS afiseaza in oferta comerciala tarife standard valabile pentru apelarea destinatiilor standard. Apelarea acestor destinatii este asigurata prin servicii furnizate de catre operatorii clasici de telefonie fixa si mobila din tarile in care doriti sa sunati. Apelarea anumitor destinatii speciale este asigurata de operatori alternativi si este taxata diferit fata de tarifele afisate in oferta RCS & RDS, tarifele acestor destinatii fiind prezentate in sectiunea Destinatii si tarife apeluri internationale.

  *** Tarifele sunt destinate apelarii abonatilor Romtelecom care au alocate numere geografice de 9 cifre pentru utilizarea serviciului de telefonie fixa. Apelurile catre numere geografice de 6 cifre (de exemplu 0219xxx) sau de 4 cifre (de exemplu 1958) sau catre servicii speciale ori cu valoare adaugata vor fi facturate conform tarifelor din oferta RCS & RDS in vigoare, tarifele acestor destinatii fiind prezentate in sectiunea Numere utile

  Oferta de echipamente este limitata la volumul stocului disponibil.

  Preturile pachetelor care contin si servicii in euro sunt afisate in lei. Abonamentele in euro sunt calculate la cursul de referinta de 4.42 Lei/1 euro si variaza in functie de cursul de schimb valabil la data facturarii.

  Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RSC & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza sau pune la dispozitia clientilor sai terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare, astfel incat acestia sa utilizeze serviciul cu un terminal compatibil cu benzile de frecvente operate de catre RCS & RDS.
  Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil, chiar daca este posibil ca, in anumite conditii, acestea sa functioneze in cadrul acordurilor de roaming national si international.
  Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, destinat utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile in afara ariei de acoperire a retelei Digi Mobil, potrivit nevoilor obisnuite de comunicare si valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice.
  In cazul utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile prin selectarea si mentinerea telefonului mobil in reteaua de roaming national si/sau utilizarii exclusive a serviciului de roaming national intr-un singur punct geografic fix, desi serviciile achizitionate sunt prin natura lor servicii mobile de comunicatii electronice si/sau utilizarii exclusive a unei retele mobile de roaming national chiar si atunci cand abonatul se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil si daca prin aceasta se inregistreaza un consum superior valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice, setarile tehnice ale retelei pot conduce automat la restrictionarea serviciului de roaming national.
  Oferta de echipamente afisata este limitata la stocurile disponibile, care pot fi verificate in punctele de prezenta si magazinele Digi.

  ATENTIE! Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RCS & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza ... vezi mai mult