abonamente telefonie digi fix
ABONAMENT LUNAR 2,38 Euro cu TVA

Digi Tel National

Vorbesti acum nelimitat in toata Romania!
O oferta imbatabila! Cu abonamentul National, primesti convorbiri nelimitate in toate retelele fixe din Romania si 100 minute incluse pentru convorbiri catre retele mobile nationale, in cel mai mic abonament: numai 2.38 euro lunar (TVA inclus)!
Ai suplimentar tarife preferentiale catre Spania si Italia, ca sa fii permanent aproape de cei dragi. Si poti vorbi catre destinatiile internationale, la tarife nationale!.
Avantaje:

 • convorbiri nelimitate*, gratuit in toate retelele fixe nationale
 • 100 minute incluse pentru convorbiri* catre retelele nationale mobile, retele fixe din U.E, retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, catre Digi Mobil Spania si Digi Mobil Italia
 • numai 0.012 euro/minut catre alte retele mobile nationale
 • tarife preferentiale catre Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania (0.024 euro/minut)
 • tarife de maxim 0.024 euro/minut - pentru convorbirile catre destinatiile standard internationale


Tarifarea apelurilor se face la 60 de secunde.

TARIFE APELURI

Destinatie Tarife convorbiri
(euro / minut, cu TVA)
Apeluri in reteaua fixa si mobila Digi * 0
Apeluri catre retelele fixe nationale * 0
Apeluri catre retelele mobile nationale 0.012
Apeluri catre retele fixe din UE ** 0.012
Apeluri catre retele fixe din SUA, Canada, China ** 0.012
Apeluri catre retelele de telefonie mobila din state ale U.E. *** 0.024 - 0.048,
in fct. de tara apelata
Apeluri catre reteaua mobila Digi Mobil Italia 0.024
Apeluri catre reteaua mobila Digi Mobil Spania 0.024
Apeluri catre retelele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China ** 0.012

CALCULATOR TARIFE CONVORBIRI

Introdu mai jos valoarea facturii tale pentru serviciile de telefonie fixa

Iata ce iti ofera RCS & RDS in aceeasi suma!
Abonamentul include:

  Minutele de convorbiri in alte retele nu sunt exprimate cumulat.
  Fiecare retea are exprimat numarul maxim de minute de convorbiri posibile in cadrul intregii diferente dintre factura pe care o platesti in acest moment si abonamentul RCS & RDS.

  PREFIXE SI TARIFE JUDETE DIN ROMANIA

  Alba 0358 Calarasi 0342 Harghita 0366 Salaj 0360
  Arad 0357 Caras Severin 0355 Hunedoara 0354 Satu Mare 0361
  Arges 0348 Cluj 0364 Ialomita 0343 Sibiu 0369
  Bacau 0334 Constanta 0341 Iasi 0332 Suceava 0330
  Bihor 0359 Covasna 0367 Maramures 0362 Teleorman 0347
  Bistrita Nasaud 0363 Dambovita 0345 Mehedinti 0352 Timis 0356
  Botosani 0331 Dolj 0351 Mures 0365 Tulcea 0340
  Braila 0339 Galati 0336 Neamt 0333 Valcea 0350
  Brasov 0368 Giurgiu 0346 Olt 0349 Vaslui 0335
  Bucuresti 031 Gorj 0353 Prahova 0344 Vrancea 0337
  Buzau 0338

  DESTINATII SI TARIFE APELURI INTERNATIONALE

  Cu Digi Tel si Digi Mobil poti vorbi cu cele mai ieftine tarife in cele mai indepartate destinatii de pe glob. Catre Europa ai tarife reduse cu 70% si vorbesti mai ieftin si catre SUA. Acum iti este la indemana sa vorbesti cate aceste destinatii, fiindca dispui de tarifele pe care ti le-ai dorit, ca sa poti comunica cu rudele sau cu prietenii.

  Pentru mai multe detalii cu privire la destinatiile si tarife apeluri internationale dati click aici

  PORTABILITATE

  Portabilitatea numerelor - un serviciu pentru toti abonatii
  Portabilitatea numerelor de telefon este un drept al utilizatorilor, de care acestia pot beneficia, la cerere.

  Orice abonat al oricarei retele fixe sau mobile poate alege serviciile RCS & RDS pastrandu-si numarul de telefon pe care il avea in reteaua respectiva. Trecerea de la un operator de telefonie fixa la altul este posibila doar daca cei doi operatori au alocate resurse de numerotatie in acelasi judet.

  Pentru mai multe detalii cu privire la portabilitate dati click aici

  ACOPERIRE SERVICIU

  Vrei telefonie fixa Digi Tel? O poti avea intr-unul din orasele de mai jos. Daca orasul tau nu se afla printre ele, intreaba-ne la 031.400.4600 de oferta de telefonie fixa fara fir, pentru care primesti aceleasi abonamente si acelasi pret per convorbiri. Vezi aici.

  SERVICII OPTIONALE  * Convorbirile sunt destinate apelarii abonatilor RCS & RDS, si celor ale altor retele fixe nationale care au alocate numere geografice de 9 cifre pentru utilizarea serviciului de telefonie fixa. Apelurile catre numere geografice de 6 cifre (de exemplu 0219xxx, 03AB9xx) sau 4 cifre (de exemplu 1958) sau catre servicii speciale ori cu valoare adaugata nu sunt deduse din apelurile gratuite catre destinatiile mai-sus mentionate si vor fi facturate conform ofertei RCS & RDS in vigoare, tarifele acestor destinatii fiind prezentate in sectiunea Numere utile
  Minutele gratuite oferite in Digi Tel National sunt pot fi consumate acum pentru apeluri catre: retele fixe si mobile nationale, catre principalele retele de telefonie fixa alte statelor UE, principalele retele mobile din Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Luxemburg, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Islanda, Suedia, Marea Britanie precum si catre principalele retele de telefonie fixa si mobila din SUA, Canada si China.

  ** RCS & RDS afiseaza in oferta comerciala tarife standard valabile pentru apelarea destinatiilor standard. Apelarea acestor destinatii este asigurata prin servicii furnizate de catre operatorii clasici de telefonie fixa si mobila din tarile in care doriti sa sunati. Apelarea anumitor destinatii speciale este asigurata de operatori alternativi si este taxata diferit fata de tarifele afisate in oferta RCS & RDS, tarifele acestor destinatii fiind prezentate in sectiunea Destinatii si tarife apeluri internationale.

  Oferta de echipamente este limitata la volumul stocului disponibil. Va rugam verificati disponibilitatea acestora in punctele noastre de prezenta

  Preturile pachetelor care contin si servicii in euro sunt afisate in lei. Abonamentele in euro sunt calculate la cursul de referinta de 4.51 Lei/1 euro si variaza in functie de cursul de schimb valabil la data facturarii.
  Serviciul poate fi contractat pentru o perioada de 12 luni, 24 luni sau pentru perioada nedeterminata, conform promotiilor in vigoare.
  Oferta poate varia in functie de posibilitatile tehnice si comerciale ale RCS & RDS.

  ATENTIE! Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RCS & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza ... vezi mai mult


  Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.