Roaming


ROAMING NATIONAL DE VOCE MOBILA

Beneficiezi de acoperire completa, la nivel national, pentru serviciile de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua "Digi Mobil". Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua "Digi MobilR". Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.


ROAMING NATIONAL DE DATE MOBILE

Incepand cu 1 aprilie 2016, vei avea la dispozitie in cadrul abonamentelor de telefonie mobila, doua optiuni pentru date mobile in roaming national:

 • Opţiunea 100 MB - ofera 100 MB trafic date in roaming national, la 1,7 euro (TVA inclus).
 • Opţiunea +150 MB - suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national, la 1,7 euro (TVA inclus).

  • poti activa optiunile o singura data pe parcursul unei luni
  • poti activa Opţiunea +150 MB oricand in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata
  • beneficiezi astfel de un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3.4 euro (TVA inclusa)
  • optiunile sunt valabile pana la finalul lunii in care au fost activate
  • optiunile se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat

Activeaza* Optiunile 100 MB si +150 MB si la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon.


Te poti conecta la internet in roaming national:

 • daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil
 • daca ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune, deci te vei conecta automat la internet in roaming national)


* Serviciu disponibil incepand cu 01.04.2016.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.