Servicii optionale
Verificare credit (controlul costurilor)

Cu serviciul Controlul Costurilor poti afla oricand cat ai vorbit de pe cartela ta prepaid si ce credit ti-a mai ramas. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi serviciul USSD apeland *110# si sa alegi meniul “Credit si Consum”, optiunea “Verifica Credit”.

Astfel vei putea afla valoarea estimata, fara TVA, a convorbirilor efectuate de pe numarul tau de telefon.

Acces internet mobil

Cartela Digi iti ofera flexibilitate in navigarea pe internet, indiferent de locul in care te afli. Vei beneficia de conectare imediata, mobilitate completa si viteza de acces pe tehnologie HSDPA de pana la 21,6 Mbps. Serviciul de internet mobil este disponibil doar prin alegerea si activarea unei optiuni din grila comerciala, pentru utilizarea acestuia in acoperirea Digi Mobil. Verifica harta de acoperire a retelei Digi Mobil 3G pe www.rcs-rds.ro Conectarea la serviciul de internet mobil se va face utilizand APN-ul «prepaid». Dupa consumarea cotei de roaming national, serviciul de internet mobil poate fi utilizat doar in reteaua DigiMobil, in limita traficului ramas disponibil din cel inclus in optiunea aleasa. Dupa consumarea intregului trafic alocat prin optiunea aleasa, serviciul de internet mobil se restrictioneaza. Serviciul poate fi utilizat din nou prin activarea unei noi optiuni sau la reactivarea ultimei optiuni alese.

Mesaje scrise (SMS)

Cartela Digi iti ofera posibilitatea de a transmite mesaje scrise (SMS), cu ajutorul telefonului mobil.
Tarifarea SMSurilor se va face pentru fiecare segment de 160 de caractere. Vei putea transmite mesaje in:

  • reteaua Digi Mobil
  • retelele nationale si internationale de telefonie mobila, care permit receptionarea mesajelor scrise de la clientii altor operatori.

Redirectionare apeluri

Poti redirecționa apelurile tale telefonice către alt numar direct din setarile telefonului, în situațiile de mai jos:

  • când telefonul este inchis sau nu este în aria de acoperire;
  • când nu raspunde.