Digi Mobil Prepaid

Alege Digi Mobil Prepaid!

  • Primesti un credit initial de 3 euro (fara TVA) si poti sa reincarci cu sume extrem de mici!
  • Vorbesti si pe fix si pe mobil in reteaua Digi cu acelasi tarif, de numai 1.24 eurocenti/minut (cu TVA)!
  • Vorbesti cu tarife mici in alte retele fixe si mobile nationale si internationale!
  • Primesti internet mobil de 7,2 Mbps¹ cu trafic nelimitat inclus, cu numai 4.96 euro lunar (cu TVA).

Conditiile generale de utilizare a cartelei Digi Mobil Prepaid

Ghid Utilizare Digi Net Mobil

Oferta Digi Mobil Prepaid este valabila pe teritoriul Romaniei. Pentru oferta de cartele preplatite din Italia si Spania, te rugam consulta www.digimobil.it si www.digimobil.es.

¹ Viteza de acces de pana la 3.6 respectiv 7.2 Mbps este determinta de tipul echipamentului terminal utilizat/primit de beneficiar si de dezvoltarea retelei de generatia a treia (3G) Digi Mobil a RCS & RDS. In zonele in care viteza de acces nu permite rate de transfer de pana la 3.6 respectiv 7.2 Mbps, viteza maxima de acces va fi de 384 kbps.
Pentru a vedea zonele cu viteze de 3.6 si 7.2 Mbps, consultati harta cu acoperirea Digi Net Mobil. Viteza de acces va fi pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload dupa primii 5 Gbytes consumati.

Reincarcare

  • Primesti un credit initial de 3.00 euro (fara TVA)
  • Poti sa reincarci pana la 150 euro.
  • Ai credit disponibil pana la 200 euro.
  • Incarci din 0,5 in 0,5 euro (fara TVA) pana la valoarea de 20 euro (fara TVA)
  • si din 1 euro in 1 euro (fara TVA) peste valoarea de 20 euro.

Astfel:
X= suma pe care doresti sa o reincarci
Y= creditul existent pe cartela

Daca vrei sa ajungi prin reincarcare la un credit total X + Y < 20 euro (fara TVA), atunci creditul reincarcat X trebuie sa fie multiplu de 0,5 euro (fara TVA).
Daca vrei sa ajungi prin reincarcare la un credit total X + Y > 20 euro (fara TVA), atunci trebuie sa reincarci cu un credit X care sa fie multiplu de 1 euro (fara TVA).

Tarifele nu sunt valabile in cazul apelarii sau transmiterii de mesaje de tip SMS catre numere portate, tarifele acestor apeluri putand varia pentru fiecare operator in parte, in functie de acordurile de interconectare incheiate de catre RCS & RDS pentru terminarea apelurilor in retelele operatorilor respectivi.


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.