online plăteşti,
la factura digi economiseşti

Plăteşte factura Digi cu orice card MasterCard® sau Maestro® şi primeşti reduceri la abonamentul Digi.

  Plăteşte online factura de servicii Digi folosind cardul tau MasterCard® sau Maestro®, în contul tău de client Digi (digicare.rcs-rds.ro) sau pe www.rcs-rds.ro şi primeşti automat:

  • o reducere de 10%* din valoarea facturii pentru prima plată, în cazul în care nu ai mai folosit cardul respectiv în ultimele 12 luni pentru plata online a facturii Digi.
  • plus 10%** din valoarea primelor 3 plăţi efectuate automat, dacă activezi suplimentar şi opţiunea de plată recurentă a facturii.

Mai repede, mai uşor, mereu alături de tine!

Poţi accesa oricând contul tău de client Digi, cu aplicaţia MyDigi pentru smartphone şi tabletă!

Note:

Campanie valabilă în perioada 1.08.2017 - 31.10.2017. Regulament disponibil aici.
(*) Maxim 10 lei/tranzacţie. La campanie participă doar prima plată cu cardurile Mastercard® si Maestro®, care nu au mai fost utilizate în ultimele 12 luni, începând cu data de 1.08.2016 pentru plata vreunei facturi pe platforma de plăţi online digicare.rcs-rds.ro sau pe www.rcs-rds.ro.
(**) Maxim 10 lei/tranzacţie. La campanie participă doar cardurile Mastercard® si Maestro®, care nu au activat opţiunea de plată recurentă pentru plata facturii de servicii Digi pe platforma de plăţi online digicare.rcs-rds.ro sau pe www.rcs-rds.ro.

Go Up