ACOPERIRE EXTINSA PENTRU VOCE MOBILA


Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru serviciile de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua "Digi Mobil". Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua "Digi MobilR". Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil.


ACOPERIRE EXTINSA PENTRU DATE MOBILEIncepand cu 1 aprilie 2016, ai la dispozitie in cadrul abonamentelor de telefonie mobila, doua optiuni pentru acest serviciu:

 • Opţiunea +150 MB - suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national, la 1,7 euro (TVA inclus).

Vei putea activa Opţiunea +150 MB oricand in cursul unei luni, , indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata. Beneficiezi astfel de un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3.4 euro (TVA inclusa).

Poti activa (din 01.04.16) Optiunea +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile vor fi valabile pana la finalul lunii in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.


Te poti conecta la internet in roaming national:

 • daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil
 • daca ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune, deci te vei conecta automat la internet in roaming national)

EXTINDEM ACOPERIREA PROPRIE


Incepand cu acest an, crestem acoperirea retelei proprii Digi Mobil, pe baza frecventei de 900 MHz in tehnologie 3G pe care am castigat-o prin licitatie publica*. Imbunatatim acoperirea la nivel urban, in principalele orase, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1600 ale retelei noastre.


Ce beneficii ai, in calitate de client Digi Mobil:


 • semnal mai bun in exterior si in interiorul cladirilor, in principalele orase;
 • calitate cat mai buna a serviciilor de voce si date, pentru a te bucura neingradit de Internet nelimitat si voce nelimitata sau cu minute incluse.

Ca sa beneficiezi pe deplin de calitatea semnalului Digi Mobil, utilizeaza un telefon compatibil 3G 900 MHz! Daca nu dispui de un astfel de telefon, ti-l oferim noi, la preturi avantajoase, inclusiv cu posibilitatea de plata in 12 rate! Iata aici oferta.


* RCS & RDS dezvolta, incepand cu 2014, acoperirea retelei 3G Digi Mobil, ca urmare a castigarii, prin licitatie publica, a dreptului de utiliza o noua frecventa radio - 900 Mhz, in plus fata de frecventele actuale de 2100 Mhz.


Acum beneficiezi la maxim de avantajele abonamentelor noastre de telefonie mobila:

 • de la 200 minute nationale si internationale incluse
 • convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel)
 • internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB
 • cele mai mici tarife pentru convorbiri, dupa consumarea minutelor incluse:
  • numai o jumatate de cent pentru convorbiri nationale fixe
  • 0.0124 euro/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile
Abonament Tarif lunar
(euro, TVA inclus)
Minute in reteaua Digi Minute nationale si
internationale incluse1

(lunar)
Trafic internet la viteza maxima2
(lunar)
Optim 2 2 Nelimitat 200 3 GB
Optim 3 3 Nelimitat 300 3 GB
Optim 5 5 Nelimitat 500 4 GB
Optim Nelimitat incepand cu 4 euro Nelimitat Nelimitat 5 GB

TARIFE APELURI

Destinatii nationale Tarif apel
(euro / minut, cu TVA)
Reteaua Digi, fixa si mobila 0
Alte retele nationale de telefonie fixa 0.0062
Alte retele nationale de telefonie mobila 0.0124*
Destinatii internationale
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0.0248
Principalele retele de telefonie fixa din alte state ale U.E. 0.0124
Retelele de telefonie mobila din Europa3 0.0248
Retelele de telefonie mobila din Europa4 0.0496
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 0.0124

TARIFE SMS

Destinatie Tarife SMS
(euro / sms, cu TVA)
Reteaua Digi mobila 0
Alte retele nationale de telefonie mobila 0.0124
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0.0496
Retelele de telefonie mobila din Europa3 0.0868
Retelele de telefonie mobila din Europa4 0.0868
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 0.0868
Alte retele internationale de telefonie mobila 0.0868

(1) Retele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele mobile din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Luxembourg, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Islanda, Suedia, Uk si catre retele fixe si mobile din SUA, Canada si China

(2) Viteza de acces este de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil. La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload..

(3) Retele de telefonie mobila din Europa: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Turcia.

(4) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica

Porteaza-ti numarul in reteaua noastra! Te bucuri de toate avantajele ofertei noastre si pastrezi si numarul tau de telefon.

Ce trebuie sa faci ca sa vii cu numarul tau in reteaua noastra?

 • te asiguri ca ai achitate facturile emise de actualul tau furnizor de telefonie mobila
 • vii intr-unul dintre punctele noastre de prezenta cu:

  • - o factura emisa de actualul tau operator
  • - carte de identitate (sau buletin)

Portarea numarului tau nu te exonereaza de obligatiile contractuale pe care le ai catre actualul tau furnizor de telefonie mobila (achitarea facturilor emise, penalitati de reziliere, returnarea echipamentelor primite promotional etc).

Poti porta orice numar doresti prin formularea unei Cereri de portare, pe care o vei completa in punctul de prezenta RCS & RDS. In cazul in care, din motive independente de noi sau de tine, nu poti pastra numarul de telefon din alta retea, poti opta pentru un numar din numerotatia Digi Mobil.Pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu sau pentru a afla in ce retea se afla un numar de telefon, ai la dispozitie urmatoarele servicii:


Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RSC & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza sau pune la dispozitia clientilor sai terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare, astfel incat acestia sa utilizeze serviciul cu un terminal compatibil cu benzile de frecvente operate de catre RCS & RDS.
Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil, chiar daca este posibil ca, in anumite conditii, acestea sa functioneze in cadrul acordurilor de roaming national si international.

Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, destinat utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile in afara ariei de acoperire a retelei Digi Mobil, potrivit nevoilor obisnuite de comunicare si valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice.
In cazul utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile prin selectarea si mentinerea telefonului mobil in reteaua de roaming national si/sau utilizarii exclusive a serviciului de roaming national intr-un singur punct geografic fix, desi serviciile achizitionate sunt prin natura lor servicii mobile de comunicatii electronice si/sau utilizarii exclusive a unei retele mobile de roaming national chiar si atunci cand abonatul se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil si daca prin aceasta se inregistreaza un consum superior valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice, setarile tehnice ale retelei pot conduce automat la restrictionarea serviciului de roaming national.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.