Vino in magazinele Digi, aboneaza-te* la Digi Mobil si intri automat in extragerile pentru castigarea unuia dintre:Extragerile au loc saptamanal. Gasesti aici castigatorii fiecarei extrageri si premiile castigate.


Regulamentul promotiei

*Beneficiaza de promotie clientii care achizitioneaza un pachet Digi Mobil pe 24 luni în perioada 20 iulie - 31 august 2016. Abonatii sunt inscrisi automat intr-o tragere la sorti in care pot castiga unul dintre cele 500 premii constand in reduceri 100% timp de 12 luni la plata abonamentului Digi Mobil Optim sau Avantaj, contractat in perioada mentionata pentru o perioada de 24 luni sau unul dintre cele 43 de smartphone-uri Lenovo Vibe S1 Lite. Reducerea nu include tarifele pentru convorbiri, SMS-uri și alte servicii neincluse in abonament. Regulamentul si detaliile campaniei sunt disponibile aici.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.