Comunicate de presa


Comunicate de Presa

17 Decembrie 2014
Abonatii RCS & RDS pot plati facturile la terminalele QIWI Romania


Incepand de astazi, 17 decembrie, clientii RCS & RDS isi pot achita facturile fara niciun cost suplimentar, folosind terminalele self-service puse la dispozitie de catre QIWI Romania, compania cu cea mai extinsa retea de terminale de plata self-service la nivel national.

Utilizarea terminalelor este foarte intuitiva si clara, preluand informatia de la platitor si transferand-o automat catre RCS & RDS, in numai cateva secunde. Abonatii trebuie sa selecteze numele companiei de pe ecranul terminalului, sa scaneze codul de client de pe factura si sa introduca suma de plata. Terminalele self-service QIWI pot fi gasite de catre abonatii RCS & RDS in marile centre comerciale, in supermarketuri, in hipermarketuri si in magazinele de proximitate. 

"Am dezvoltat de-a lungul timpului, prin diferite parteneriate de acest fel, o gama variata de modalitati de plata pentru abonatii companiei pentru a le oferi solutii rapide, sigure, flexibile si moderne de plata a facturii." a declarat Florin Nemes, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS. 

"RCS & RDS impartaseste dorinta noastra de a furniza consumatorilor romani metode de plata mai simple si mai sigure, iar acest parteneriat este unul important intrucat raspunde perfect strategiei noastre de diversificare a portofoliului de servicii oferit prin intermediul terminalelor de plata. Faptul ca platile se pot realiza fara a divulga date confidentiale sau a detine un cont bancar reprezinta un beneficiu si vine in intampinarea cerintelor clientilor romani." a adaugat Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI Romania.

Abonatii RCS & RDS pot achita facturile telefonice in punctele de prezenta ale companiei si in noile magazine Digi, la ghiseele sau ATM-urile/bancomatele bancilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint si Payzone, dar in magazinele partenere Mobile-Distribution.


Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si alte servicii de continut. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

Despre QIWI Romania

Infiintata in 2009, QIWI Romania este o companie specializata in procesarea platilor in numerar si este parte a Grupului QIWI PLC. Misiunea companiei este de a ajuta clientii sa economiseasca timp, oferindu-le o modalitate rapida si sigura de a achita peste 86 de servicii diferite prin intermediul retelei sale nationale de terminale self-service. QIWI este lider la nivel mondial pe piata serviciilor de plata, detinand o retea ce permite consumatorilor sa realizeze plati in numerar, plati on-line dar si plati prin intermediul telefoniei mobile. 
NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

Contact media

Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41


Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.