Comunicate de presa


Comunicate de Presa

20 Decembrie 2012
Preturi mai mici pentru televiziune digitala prin cablu de la RCS & RDS, de la 1 ianuarie 2013

Incepand cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o noua oferta de televiziune prin cablu, respectiv doua pachete TV, unul de televiziune analogica (pachetul Analogic), altul de televiziune digitala (pachetul Digital).


Incepand cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o noua oferta de televiziune prin cablu, respectiv doua pachete TV, unul de televiziune analogica (pachetul Analogic), altul de televiziune digitala (pachetul Digital):


  • Analogic are pana la 60 programe TV si costa 25 lei lunar.


  • Digital are pana la 100 canale TV cu sunet si imagine digitale si este in valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu optiunea Adult, in valoare lunara de 1 leu, optiune care contine canale pentru adulti. Compania ofera primul echipament SD pentru receptie digitala in custodie.


Cele doua pachete noi inlocuiesc in oferta operatorului pachetul analogic de tip "Baza" si pachetul digital "Extra"(respectiv pachetul format dintr-un abonament de baza completat cu extraoptiunea "Extra"). In acord cu noua oferta, abonatii fostelor pachete digitale "Extra" si ai extraoptiunii "Extra" vor beneficia in continuare de optiunea Adult si vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmand sa plateasca 30 de lei in loc de 32 lei, incepand cu decembrie 2012.


Tarifele mentionate contin TVA si alte tarife asociate incluse.


Pentru fostele pachete digitale Baza si Baza Special nu se aplica modificari de tarife.


Detalii despre noua oferta vor fi disponibile pe site-ul www.rcs-rds.ro incepand din ianuarie 2013. Informatii detaliate sunt oferite de operator prin intermediul serviciului Relatii cu Clientii, la numerele 031.400.4414 - pentru Bucuresti si 03xx.400.414 - pentru restul tarii ("xx" reprezinta prefixul judetului de apelare).


NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

Contact media

Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41


Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.