Comunicate de presa


Comunicate de Presa

09 Iulie 2012
RCS & RDS lanseaza Digi Oriunde, o aplicatie pentru comunicare online pe telefoanele mobile

Comunicare online gratuita intre utilizatorii din orice retea mobila si extinderea cu o noua optiune a serviciului de telefonie mobila Digi Mobil...,


RCS & RDS a creeat Digi Oriunde, o aplicatie de comunicare online prin care orice utilizator de smartphone poate comunica gratuit cu alti utilizatori, indiferent de reteaua de telefonie mobila in care acestia se afla. Daca doi parteneri se afla in retele mobile diferite, dar beneficiaza de acces la datemobile sau WiFi, vor putea comunica gratuit direct de pe telefoanele lor mobile. Ambii utilizatori vor trebui sa isi descarce aplicatia de pe Google Play. Pentru aceasta, este necesar ca fiecare dintre ei sa isi creeze un cont pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro. Aplicatia este compatibila, pentru moment,cu sistemele de operare Android de tip 2.x si 4.x, urmand ca in viitorul apropiat compania sa ofere si versiuni pentru IOS si Windows Mobile. Orice utilizator al serviciului are nevoie de acces la internet pe telefonul mobil (WiFi sau de alt tip), pentru functionarea acestuia.


Clientii serviciului de telefonie mobila Digi Mobil pot utiliza aplicatia si ca optiune a serviciului de telefonie mobila la care s-au abonat. Utilizand Digi Oriunde, pot suna direct catre orice utilizator de telefonie fixa sau mobila, pot apela fara restrictii orice destinatie nationala si internationala. Convorbirile vor fi tarifate conform abonamentului de telefonie la care sunt abonati: cu 0 euro - pentru apeluri catre Digi Tel si Digi Mobil, cu 0,037 - 0,062 euro/minut catre retele mobile din Romania si cu 0,012 euro/minut catre retelele fixe din tara. Pentru apelarea oricarei alte destinatii fixe din UE, clientul Digi Mobil plateste 0,024 euro/minut, iar pentru apelarea destinatiilor mobile, tariful pe apel poate fi 0,037 euro/minut, 0,062 euro/minut sau 0,086 euro/minut, in functie de destinatie si de tipul de abonament. Persoana apelata va vizualiza numarul de telefon al apelantului.


Abonatul Digi Mobil poate activa Digi Oriunde direct in contul lui de client de pe site-ul companiei, https://digicare.rcs-rds.ro. Ca si restul utilizatorilor, va descarca de pe Google Play aplicatia necesara functionarii serviciului si o va instala pe telefonul sau mobil. 


NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

Contact media

Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41


Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.