Comunicate de presa


Comunicate de Presa

01 August 2011
RCS & RDS ofera tuturor abonatilor la internet fix prin fibra optica, un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile

De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon.

De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps ai trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:
  • Digi Net Fiberlink 1, cu viteza de acces de pana la 50 Mbps si trafic nelimitat, de 29 lei
  • Digi Net Fiberlink 2, cu viteza de acces de pana la 100 Mbps si trafic nelimitat, de 39 lei
Tarifele includ TVA.

Telefoanele mobile care au acces in reteaua de voce si date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G incorporat.

In oferta curenta, compania asigura gratuit si internet mobil prin modem USB - pentru laptop si PC. Oferta este adresata tuturor clientilor Digi Net Fiberlink 2. Toti clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit in custodie iar specificatiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleasi cu cele pentru internet pe telefon: viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus.

Informatii despre noul abonament de internet mobil sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/pe-telefonul-mobil, la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

Contact media

Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41


Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.