Roaming

Digi Tel Conect
   

Activati serviciul Roaming in orice punct de prezenta RCS & RDS

Costuri activare serviciu :

  • 0 Euro tarif lunar
  • 0 lei taxa garantie serviciu

IMPORTANT!
Calatoriti mai mult, vorbiti si mai mult! Am redus tarifele de roaming pentru voce si date in UE cu peste 40%! Cu Digi Mobil, va puteti relaxa si bucura pe deplin de vacanta sau de o calatorie de afaceri! Pentru ca la Digi Mobil, aveti cele mai mici tarife de convorbiri in roaming.
Tot ce aveti de facut este sa va asigurati, atunci cand plecati si va aflati intr-o calatorie, ca ati facut setarile necesare pe telefon, pentru conectarea cu retelele mobile din tara de destinatie. Este foarte simplu!

DE RETINUT! Inainte de a pleca din tara...

          1. In cazul in care va deplasati intr-o tara in care Digi Mobil are parteneri de interconectare directa pentru voce sau date, telefonul dvs. se va conecta automat la retea, fara nicio alta setare in telefon! Vedeti in lista de mai jos tarile cu care avem interconectare directa si, pentru fiecare, indicatiile pentru tipul de roaming direct: de date si/sau de voce.
          2. Daca va indreptati catre o tara care nu se afla in lista de mai jos si vreti sa beneficiati de roaming de voce si/sau date sau daca vreti sa beneficiati de date mobile intr-o tara care in lista are marcata doar voce, este necesar sa faceti urmatoarele:
- Selectati din meniul telefonului: aplicatia Change IMSI -> optiunea Roaming. Telefonul se va reinitializa automat si se conecteaza la una dintre retelele tarii in care te afli.
- In momentul in care va intoarceti in tara, selectati din meniul telefonului: aplicatia Change IMSI -> optiunea National. Telefonul se va reinitializa automat si se conecteaza la reteaua Digi Mobil


Verificati in lista de mai jos daca tara in care vreti sa ajungeti se afla printre cele cu care avem interconectare directa.

Pentru celelalte tari, este necesar sa faceti setarile pentru "Roaming".

Tariful apelului difera in functie de tara de destinatie. Taxarea se face atat pentru apelul efectuat cat si pentru apelul primit. Sistemul de tarifare si destinatiile pe zone sunt prezentate mai jos:

Tarifele de mai jos contin nu contin TVA.
(+/-) Afiseaza tarife fara TVA (+/-) Afiseaza tarife cu TVA

Tarif APELURI
(euro / minut, cu TVA) (euro / minut, fara TVA)
zona 1 (UE) zona 2 zona 3 zona 4 zona 5 zona 6 zona 7 zona 8
apeluri locale 0.0595 0.2023 0.3808 0.8925 0.8925** 1.19 1.19 11.9
apeluri catre Romania 0.0595 0.2023 0.3808 1.4518 1.6065 2.2015 2.618 11.9
apeluri catre alte tari UE + state SEE AELS 0.0595 0.2023 2.7965 2.0587 2.499 3.1654 3.689 11.9
apeluri internationale (non UE) 1.4875 2.023 5.0575 1.6660 2.023 2.5585 2.975 11.9
apeluri primite 0.0129 0.119 Tarife apeluri primite in roaming
SMS transmis 0.0238 0.0714 0.1309 0.3451 0.4522* 0.4522 0.4522 11.9
SMS primit 0 0 0 0 0 0 0 0

*Exceptie face Elvetia care primeste pentru apelurile initiate tariful de 0.0516 euro/minut; iar pentru SMS transmis, tariful de 0.03 Euro/SMS.

Zona Destinatii
Zona 1 (UE) Uniunea Europeana: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Croatia, Guernsey, Isle of Man, Jersey, Africa: Mayotte.
State SEE AELS: Norvegia, Islanda, Lichtenstein.
Zona 2: Turcia
Zona 3: Elvetia
Zona 4: Albania
Zona 5: Andora, Belarus, Macedonia, Bosnia, Muntenegru, Moldova, Elvetia, Ucraina
Zona 6: Georgia, Monaco, Serbia, Canada, SUA
Zona 7: Rusia, Tunisia, Egipt, Israel, Liban, Emiratele Arabe Unite + restul tarilor nementionate in zonele 1, 2, 3, 4
Zona 8: Retele satelit


TARIFE APELURI PRIMITE IN ROAMING

Selectati tara care va intereseaza pentru a verifica tariful pentru apelul primit in roaming:
Taxarea apelurilor se face in intervale de secunde in functie de zone, astfel:

Zona 1 (UE) taxarea se face la secunda, dupa primele 30 de secunde de convorbire - pentru efectuarea apelurilor si la 1 secunda - pentru primirea apelurilor
Zonele: 2,3,4,5,6 taxarea se face la fiecare 60 de secunde de convorbire atat pentru efectuarea cat si pentru primirea apelurilor


Selectati tarile care va intereseaza si puteti afla operatorii locali de telefonie care ne sunt parteneri, precum si frecventele utilizate in aceste tari. ** 


** RCS & RDS afiseaza in oferta comerciala tarife standard valabile pentru apelarea destinatiilor standard. Apelarea acestor destinatii este asigurata prin servicii furnizate de catre operatorii clasici de telefonie fixa si mobila din tarile in care doriti sa sunati. Apelarea anumitor destinatii speciale este asigurata de operatori alternativi si este taxata diferit fata de tarifele afisate in oferta RCS & RDS.
Facturarea apelurilor efectuate in roaming se va face conform specificatiilor contractuale.Indiferent de tipul de telefon mobil pe care il aveti, accesati serviciul suplimentar ROAMING al RCS & RDS urmand etapele din Manualul de utilizare a serviciului de roaming al RCS & RDS *.


* Daca telefonul dvs. este blocat in reteaua RCS & RDS, pentru accesarea serviciului ROAMING trebuie sa faceti deblocarea acestuia, conform Ghidului de deblocare a telefonului Digi Mobil.Puteti sa activati extraoptiunea roaming in cadrul oricarui abonament de telefonie mobila. Aveti cele mai mici tarife pentru roaming in UE si cele mai mici abonamente pentru telefonie.

In plus, aveti:

  • convorbiri nelimitate in retea, catre fix si catre mobil
  • minute incluse pentru convorbiri catre alte retele fixe si mobile nationale
  • tarife de 1 eurocent/minut pentru alte retele fixe si 3 eurocenti/minut pentru alte retele mobile nationale, dupa consumarea minutelor incluse
  • cele mai mici tarife pentru convorbiri internationale

Tarifele nu includ TVA.

Acum aveti acces la internet si in roaming.


Accesati internetul Digi Net Mobil cand sunteti plecat in afara tarii! Optand pentru Digi Net Mobil, faceti economii de pana la 50%!


Cat va costa traficul?


Tarif (euro/1MB) cu TVADestinatie - U.E.
0.0600 Spania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Suedia, Lituania, Polonia, Norvegia,Latvia (Letonia), Malta, Slovacia, Portugalia, Slovenia, Luxembourg, Liechtenstein, Franta, Belgia, Cipru, Islanda, Gibraltar, Croatia, Estonia, Bulgaria,Grecia, Finlanda, Cehia, Danemarca, Ungaria, Austria, Germania, Olanda.
Tarif (euro/1MB) cu TVADestinatie - Alte tari
6,72 - 8,34 China
9,88 Chile
0072 Turcia
13.25 Egipt
13,71 Moldova
15,76 Istrael
11,79 USA
Tarife pentru toate tarile non-U.E.

Tarifarea serviciului se face de la primul Kbyte consumat.

Serviciul de date in roaming poate fi activat exclusiv in tarile listate mai sus. Pentru a activa internetul in roaming, este necesar ca anterior sa selectati optiunea "Roaming" din Change IMSI (conform setarilor telefonului dvs.).


Conditii de functionare a datelor in roaming


Pentru a avea acces in roaming la extraoptiunea de date, este necesar sa dispuneti de serviciul de date in tara. Va puteti abona la internet mobil pe telefon, cu 10 lei lunar (TVAS inclus) Digi Net Mobil.

Cum activati internetul in roaming?


Puteti activa extraoptiunea:

Nu aveti un cont de client? Creeati-l acum.


Cat puteti naviga pe internet?


Puteti utiliza serviciul de date in roaming in limita a 50 euro (fara TVA). Veti fi anuntat prin SMS cand ajungeti la 80% din aceasta valoarea si primiti inca un SMS cand ati atins limita maxima. In acest moment , accesul dvs. la internet va fi blocat, insa aveti posibilitatea sa reactivati serviciul. Reactivarea se face conform regulilor transmise de SMS-ul care va avertizeaza ca ati atins cota maxima.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.