Voce mobila business

Digi Tel Conect
   

Acum beneficiati la maxim de avantajele abonamentelor noastre de telefonie mobila:

 • intre 200 si 1500 minute nationale si internationale incluse*
 • convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel)
 • internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB
 • cele mai mici tarife pentru convorbiri, dupa consumarea minutelor incluse:
  • numai o jumatate de cent pentru convorbiri nationale fixe
  • 0.012 euro/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile
 • cele mai mici tarife de roaming in UE

Aveti nevoie de mai mult internet mobil?
Puteti completa abonamentele de telefonie mobila cu Extraoptiunea 5GB, prin care va oferim lunar *, 5 GB de trafic suplimentar de date. Pentru numai 2,4 euro lunar, TVA inclus. Contactati-ne pentru activarea extraoptiunii.

* Vezi aici principalele retele de telefonie mobila din Europa catre care poti consuma gratuit minutele incluse sau nelimitate, in functie de abonamentul tau.
** In urma activarii, Extraoptiunea 5GB ramane activa pe termen nedeterminat si se factureaza ca un abonament lunar, indiferent de volumul de date consumat efectiv, pana cand efectuati operatiunea de dezactivare. In luna activarii si in cea a dezactivarii, veti fi facturat proportional cu numarul de zile din luna curenta. Durata minima de activare este o luna.
Abonament Tarif lunar
(euro, TVA inclus)
Tarif lunar
(euro, fara TVA)
Minute in reteaua Digi Minute nationale si
internationale incluse*

(lunar)
Trafic internet la viteza maxima2
(lunar)
Comanda abonament Comanda abonament cu telefon
Optim 2 1.93 1.62 Nelimitat 200 5 GB
Alege telefon
Optim 3 2.88 2.42 Nelimitat 300 5 GB
Alege telefon

TARIFE APELURI

Destinatii nationale Tarif apel
(euro / minut, cu TVA)
Tarif apel
(euro / minut, fara TVA)
Reteaua Digi, fixa si mobila 0 0
Retele nationale fixe 0.006 0.005
Retele nationale si internationale2 mobile 0.012 0.01
Retele internationale fixe - alte state UE 0.012 0.01
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0.024 0.02
Retelele mobile din Europa3, Digi Mobil Italia si Spania 0.024 0.02
Retelele mobile din Europa4 0.048 0.04

TARIFE SMS

Destinatie Tarife SMS
(euro / sms, cu TVA)
Tarife SMS
(euro / sms, fara TVA)
Reteaua Digi mobila 0,012 0,01
Alte retele nationale de telefonie mobila 0.012 0.01
Retelele mobile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania 0.048 0.04
Retelele de telefonie mobila din Europa3 0.083 0.07
Retelele de telefonie mobila din Europa4 0.083 0.07
Principalele retele de telefonie mobila din S.U.A., Canada si China 0.083 0.07
Alte retele internationale de telefonie mobila 0.083 0.07

(2) Principalele retele de telefonie mobila din SUA, Canada si China.
(3) Retele de telefonie mobila din Europa: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Turcia.
(4) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Mar

Veniti cu numerele dvs. de telefon la Digi!

Portati-va acum numerele fixe si mobile in reteaua Digi a RCS & RDS si puteti pastra toate numerele, inclusiv prefixul lor!

Primiti in plus, oferte speciale de telefonie, cu:

 • cele mai mici tarife lunare
 • convorbiri nelimitate in reteaua fixa si mobila Digi
 • tarife reduse pentru convorbiri


Tarifele nu includ TVA

 • Call Center permanent dedicat (24 ore din 24)
 • monitorizarea retelei 24 ore din 24
 • centre de monitorizare a performantei retelei (Network Operations center - NOC), atat in Bucuresti cat si in centrele regionale
 • preluare non-stop a sesizarilor dvs., prin toate mijloacele (telefonic, fax, e-mail)

Call Center-ul RCS & RDS dedicat clientilor business, asigura managementul problemelor de orice natura prin:


 • mentinerea unei linii telefonice de tip hot-line
 • preluarea apelurilor 24/7
 • verificarea identitatii apelantului
 • oferirea mai multor nivele de preluare pentru rezolvarea sesizarilor

Monitorizam permanent reteaua nationala proprie, independenta de reteaua oricarui alt operator, prin centre dedicate, situate atat in Bucuresti cat si in centrele regionale. Topologia retelei noastre este multi-inelara, cu un inel central si mai multe inele regionale, care sunt administrate si supervizate de NOC-ul din Bucuresti si din regiuni.

Putem sesiza o problema pe retea, uneori chiar inainte ca beneficiarul sa fie afectat de ea si o putem remedia rapid.

In plus, preluam sesizarile dvs., pe mai multe canale: telefonic, e-mail sau fax. Va stam la dispozitie permanent pentru raspuns si pentru remedierea situatiei.

Beneficiezi acum de acoperire la nivel national pentru serviciile de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului.

Vezi detalii

acoperire extinsa

Reteaua Digi Mobil este o retea construita si operata exclusiv in tehnologie 3G in benzile de frecventa 900 Mhz si 2100 Mhz, astfel incat terminalele folosite de catre clientii RSC & RDS trebuie sa fie terminale compatibile 3G in aceste benzi de frecvente. RCS & RDS comercializeaza sau pune la dispozitia clientilor sai terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare, astfel incat acestia sa utilizeze serviciul cu un terminal compatibil cu benzile de frecvente operate de catre RCS & RDS.
Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil, chiar daca este posibil ca, in anumite conditii, acestea sa functioneze in cadrul acordurilor de roaming national si international.
Serviciul de roaming national este un serviciu complementar, destinat utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile in afara ariei de acoperire a retelei Digi Mobil, potrivit nevoilor obisnuite de comunicare si valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice.
In cazul utilizarii serviciilor de telefonie si date mobile prin selectarea si mentinerea telefonului mobil in reteaua de roaming national si/sau utilizarii exclusive a serviciului de roaming national intr-un singur punct geografic fix, desi serviciile achizitionate sunt prin natura lor servicii mobile de comunicatii electronice si/sau utilizarii exclusive a unei retele mobile de roaming national chiar si atunci cand abonatul se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil si daca prin aceasta se inregistreaza un consum superior valorilor medii ale consumurilor de servicii de comunicatii electronice, setarile tehnice ale retelei pot conduce automat la restrictionarea serviciului de roaming national.

Oferta de echipamente afisata este limitata la stocurile disponibile, care pot fi verificate in punctele de prezenta si magazinele Digi.


Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.