Acoperire servicii Digi

Digi Net Mobil

Vrei sa ai si tu internet mobil pe telefon mobil sau pe PC, prin modem USB cu viteze mari (pana la 7,2 Mbps) si cu pret foarte mic (0 lei, 10 lei sau 15 lei - inclusiv TVA)? Iata in ce zone il avem disponibil in acest moment:

Acoperire Digi Net Mobil

Hărţile aproximează acoperirea radio care poate varia in funcţie de locaţie şi timp, poate include zone cu acoperire limitată sau fără acoperire şi nu garantează disponibilitatea serviciilor. Hărţile de acoperire sunt realizate utilizand aplicatii de predictie, sunt actualizate periodic, iar precizia lor este într-un proces continuu de îmbunătăţire.
În interiorul ariilor care apar acoperite pe hartă calitatea serviciilor şi disponibilitatea lor pot fi influenţate de diverşi factori: modificări în structura reţelei, avarii, volumul de trafic generat de clienţii din zonă, calitatea terminalului utilizat, particularităţile clădirii în care se află terminalul, grosimea şi structura pereţilor şi a ferestrelor, interferenţe radio, fenomene meteorologice şi altele, motiv pentru care această hartă nu este contractuală.

 

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.