Internet mobil NELIMITAT si GRATUIT in 4G, numai in reteaua Digi Mobil!

Acum poti sa navighezi pe telefonul tau mobil, cu viteze de pana 150 Mbps, in reteaua 4G Digi Mobil, fara costuri suplimentare la abonament!


Fara limita de trafic la viteza maxima +

Nu platesti nimic in plus pentru acces la retea si primesti, pe langa avantajele pentru utilizarea internetului mobil in reteaua 3G, si pe cele ale utilizarii retelei 4G: viteze de pana la 150 Mbps! In toate abonamentele noastre de telefonie mobila din oferta curenta.

Tot ce iti trebuie este un telefon compatibil 4G in reteaua Digi Mobil (TDD / 2600 MHz / banda 38), pe care il gasesti in oferta noastra de telefoane mobile

Iti oferim 50 GB de trafic in reteaua 4G in cadrul tuturor abonamentelor din oferta noastra!

Opteaza pentru Optim Nelimitat*, de la 2,88 euro lunar (TVA inclus) si benefiezi de avantaje maxime!

  • NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau mobila
  • NELIMITAT convorbiri internationale in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China si 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE
  • NELIMITAT internet mobil


Acum ai mobilitate la viteza maxima! Poti sa te bucuri din plin de divertisment de calitate: filme, muzica, social media, etc.! Datorita acestor avantaje, vei putea consuma in reteaua Digi Mobil, de 3-4 ori mai mult divertisment decat in alte retele!

*Vitezele de acces pot varia in functie de aria de acoperire si de terminalul utilizat.

Vino in reteaua noastra 4G +

Poti deja sa te conectezi la internet in reteaua noastra 4G in 12 localitati din tara, unde am creat peste 200 puncte de acces prin care sa iti oferim internet mobil la superviteze: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti, urmand ca pana la finalul anului sa isi extinda aria de acoperire in Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria.

Vezi harta cu zonele de acces, pe care o vom extinde rapid pentru tine!

Cum activezi accesul in reteaua 4G +

Simplu si rapid, direct de pe telefonul tau mobil! Apelezi *111# si urmezi pasii de activare din telefon. Atat! Acum, poti naviga de pe telefon, cu 150 Mbps! Bine ai venit in reteaua 4G Digi Mobil!

Telefoane 4G in oferta Digi Mobil +
Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.